8 Aralık 2015 Salı

İnşaat Temalı Doğum Günü - Construction Party

  Heyooo bu seneki doğum günü temamız inşaat/kepçe/kamyon:)) Aslında bizim evin genel halide şantiye gibi.Kinetik kum,denizden topladığımız kabuklar,taşlar..boy boy kamyon,kepçe ve vinçler.Aa birde traktor ve çiftlik hayvanları sevdamız var ki köye gittiğimizde epey depreşti:))İnek,keçi ve tavuk kovalama videolarımız instagramda mevcut.
  Büyük ve abartılı partilere karşı olduğum için(asla asla deme annesi ilerde oğlun isteyebilir) aile arasında kutlayacağız ama yinede süsleme ve temasına uygun pastası falan olucak.Geçen sene sabah kalkıpta geceden hazırladığımız süsleri gördüğünde çok sevinmişti.Bu sene daha da anlayacak yaşta ve sonuçta en sevdiği  oyuncaklar/süsler olunca daha da mutlu olucaktır.
 Ücretsiz yazdırılabilir temaya uygun parti setleri indirdim,onlarıda paylaşıcam.Geçen seneki sirk temasıydı.Ayrıca geçen sene ki yazının içinde yazdırılabilir parti setlerinin olduğu site adreslerini paylaşmıştım buradan ulaşabilirsiniz.Baskıya hazır banner,süsler,afişler,isim kartları ve ger türlü parti malzemesi&konsepti bu sitelerde mevcut.
Şimdi gelelim yeni temamıza.Dekorasyon fikirleri için pinterestten harika görseller buldum.Eğer yeni ofisimiz yetişseydi bahçesinde küçük bir kazı alanı bende oluşturmak istiyordum ama neyse bakalım..

















4 yorum:

  1. değişik bir tema olacak, ne güzel... ne zaman doğumgünü icebergin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20sinde kısmetse.. Bi on gün daha bekleyemedi çocuum:) kışın evde çok bi aktiviteli olmuyor ama yazın terasta acısını çıkarıyoruz

      Sil
  2. süper, 10 gün sonra görürüz artık :) fotograflardaki uygulamalar çok şeker durmuş. hele baretler harika bir fikir olabilir. kolay gelsin, acık yorucu olacak ama bol eğlenceli bir gün geçeceğe benziyor...

    YanıtlaSil
  3. oooo gerçekten çok iyi hocam yaa, farklı ama çok güzel :) emeğinize sağlık.. doğum gününüz kutlu olsun.. sağlıklı ve mutlu seneler geçirmeniz dileklerimle..

    YanıtlaSil