23 Mayıs 2014 Cuma

Lierac Phytolastil İle Çatlaklarla Savaş

 Hamilelik,ergenlik ve diyet sırasında ani kilo alımı yada kaybı,vücüt ölçülerinin sık değişimi sonucu ciltte çatlaklar oluşur.Ama hamilelik çatlakları önlenebilir bir cilt problemidir.
Cilt bakımında uzman marka Lierac;ismi duyulmuş ve güvenilir.Ayrıca tüm  dünyada doktorlar tarafından en çok önerilen çatlak tedavi ürünüdür.Sevgili kuzenciğimde kullanıp memnun kalan tanıdıklardan duyunca kapıp gelmiş hemen saolsun.Bizim ailede hamilelikte kimse kilo almıyor ama ne olur olmaz dedi:) Kutudan iki tane jel çıktı.5.ayda başladığım içinde hamilelik süresince bana yetti.Tabi dr.umda aynı markayı tavsiye etmişti.
Phytolastil Jel; oluşmuş çatlakları tedavi etmek için değil,kilo değişimleri sırasında (agir egzersiz,diyet,hamilelik) kullanılan çatlak önleyici bir ürün.Göbeğimde hiç çatlak olmadı amaa kaşla göz arasında üst bacaklarımda olmuş bikaç çatlak için hemen seruma geçtim.
Phytlastil Serum; jelden daha etkili ve pahalı.
 Çatlak görünümünü azaltmada kesinlikle etkili.Gördüğünüz üzere kutudan kırılabilir ampüller ve sprey şişe çıkıyor.Problemli bölgelere,sabah akşam birer kez olmak üzere,günde iki kez sıkıyoruz ve iyice emilene dek masaj yapıyoruz.40 gün boyunca kullanılmalı.Benim kullandığım bölge küçük olduğundan bir kutu yeterli oldu.

● Karın bölgesindeki kullanımda fetüs için bir yan etkisi olmadığı,aynı şekilde ğöğüs bölgesindeki kullanımda da süt üretimine herhangi bir yan etkisi olmadığı klınik olarak test edilmiştir.
● Catlakların başladığı dönem olan hamileliğin 3.ayından itibaren kullanmaya başlamanız önerilmektedir.Eğer hamileliğiniz 3.ayın üstünde ise ve çatlaklar oluşmuş ise öncelikle 6-8hafta süresince Phytolastil ampül kullanmanız,daha sonra yeni çatlakların oluşmasını engellemek için jelini kullanmanız tavsiye edilir.

Tabii bir zahmet yediklerinize dikkat etmenizde şart.Kafein,tuz,şekerden uzak durup bide yürüyüş ile desteklerseniz ohhh misss.Çatlaklarmıı hıhhh dersiniz:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder