22 Nisan 2015 Çarşamba

Oyun Odası Seçimi

  Bilindiği üzere iceoğlanın odası ile kafayı bozmuş durumdayım:) Ama öyle tatlı şeyler var ki insan seçemiyor.Ayrıca şeklen güzel dursada kullanışlı olurmu,çocuk rahat edermi,sonrasında farklı şekilde değerlendirilebilir mi diyede düşünmek lazım.Mesela o karatahta yapılmış duvarlar çok güzel çizsin,silsin istediği kadar ama tebeşir tozu zararlı.Acaba çok renk rahatsız eder mi? Nasıl tablolar koysam? 
  Daha bir ilgi alanı yok o yüzden konsept oda yapamam.Bana kalsa ya "avengers" yada "harry potter" konseptinde yapıcam ama bana kalmıyor işte:) Önemli olan istediği herşeye rahatlıkla erişebileceği,kendi kendine yetebileceği,özgür oyun alanı olması.Güvenlikli,teknolojiden uzak,içinde bulunmaktan mutlu olucağı bir oda olmalı.Çok abartmadan sade tutucaz şimdilik,dediğim gibi kendi ilgi alanı olana kadar böyle..
  Bunlarda pinterestten örnekler.Bulduğu heryere tırmanan oğlum için tırmanma duvarı güvenliği sağlanıldığında iyiymiş ama anneme sinir krizleri geçirtir:))
Boyanabilen duvar kağıdı ise bir harika!



















2 yorum:

  1. Dream Big ve altındaki duvar tırmanmalı hoşuma gitti ama en alttaki baya sakıncalı yahu yutar mutar :D Üsttekilerde de anaokuluna benzetme riski çok, hele en üstteki tablo boyama çocuk resim konusunda dahi falan değilse siyah boyalarla karalama çeklinde düşünürsen tam fiyasko olabilir :D

    YanıtlaSil
  2. :))bizim oğlan bayılıo magnetlerle oynamaya sevdiği badie şeylerden zaten.buzdolabı bulaşık makınam parmak izi içinde yaa:( ilk resımdekı super ya,ben oturup kendım yaparım herhalde:)

    YanıtlaSil