6 Ekim 2016 Perşembe

Kulak Kıkırdağı Deldirme(yinn) !

  Evettttt 7-8 sene önceki günlerce süren ateşli,iltihaplı,sancılı ilk denememden ders almamışım demek ki gittim, herkesin tüm itirazlarına rağmen kulak kıkırdağımın içine ... öhömmm şey yani kıkırdağımı iç ettim dicektim:) 
(Flat ve Helix olmak üzere iki yeni delik açtırdım.)
  Acı eşiğim çok yüksek o yüzden birşey hissetmedim pek ama gözümü dahi kırpmamam adamı rahatsız etti.Zaten her halt onun yüzüne oldu, o soğutucu/uyuşturucu spreyi fısssssss diye dayadı yaktı kulağımı adi herif.Uyuşturmadan tak dedim o kadar, acımaz merak etme hadiiiii lütfen falan desemde ikna edemedim "yok yok acır yazık" diyor bide:D 
  Annemle dışarda birkaç işimizi hallettik dönerken aklıma geldi, girdim öylece işte.Annem yapmamam için ikna etmeye çalıştı tabiki:) Kadın kendini dışarı attı adam zımbaya benzer şeyi çıkarttığında. Hiç dayanamaz böyle şeylere, zaten bu panik atak anacığım yüzüne ben böyle oldum herhalde,bir çeşit tepki olarak.Ay neyse hadi deldiriyorum yapıyorum bi delilik, ikinciyi niye hemen yanına yaptırıyorum ki? Sorun bende valla, izninle Cerenciğim "senin anan bir salaktı yavrum" diyorum burada.. Acı,sızı,yanma vs yok ama acayip su topladı, dünden beri şıp şıp akıyorda akıyor omzuma doğru, bende silip silip terramycın sürüyorum.Bugün ikinci gün geçmezse yarın doktora giderim artık onlar çıkarır küpeleri ama "ben dememişmiydim" diyecek annem ve sevgili kocCam yüzünden şuan inat ediyorum.
 Bakınız ne cici duruyor yukarda o minik halkalar.Ay çok sinirliyim kendime önce dövmeyi yaptırsaydım keşke! Şimdi kocCamda razı olmayacak, bak başına neler geliyor vs diyerekten.Nçık nçık akıllanmam ben:p
  Ama bunlar hep 30 yaşa son sürat hatta bodozloma yaklaşıyorum diye bence.Yaş rakamdır derim ve takmam ama bilinçaltım öyle düşünmüyor olsa gerek.Motor almayı düşünüyordum hatta birkaç model bakmıştık ama oğluma baktım ve vazgeçtim.Bu ülkede olmaz en azından:( 
  Gidip kremimi sürüp yatayım bari.Çocikim bakıp üzülüyor "ben öpersem geçer" diyor.Birde dünden beri bana "neden yaptın annemm nedennnn? Nedennn?" diye de çemkiriyor ananesi kılıklı sıpa.
Hakikaten neden yaptım ki ben halihazırdaki 5 kulak deliği yetmemiş miydikiiii?

2 yorum:

  1. :D bende de 3 var ama aynen senin gibi son ikisini aynı anda deldirmiştim, biri acımayınca gaza gelip e hadi bi tane daha diyerek, şimdi ikisini de fazla kullnmıyorum ama bu son fotodaki kombin çok hoşuma gitti top üstüne çizgi ve üçgen ne hoş durmuş..!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulak mememde 3 tane var birinde diğerinde yukarı doğru 5tane.İkisi piercing tipi kıkırdakta ya..fena su topladı allahtan iltihap fln değil.Aynen o kombine bende bayıldım Kadıköyde kesın bulurum diyorum bakalım..

      Sil