29 Aralık 2015 Salı

İnşaat Temalı Doğumgünüsü:))

  Geçen haftasonu oğlumun börtüsüydü.Börtü bizim ailemizde doğumgünlerine verilen isim.Teeee bilmem kaç sene önce 26 aylık yeğenim birthday diyemediğinden(3 dilli yetişen bebe napsın) "mayy börtüy" demiş ve doğumgünlerinin isimini bu şekilde değiştirmiştir:)
Resimden çok video olduğu için birkaç kare paylaşıcam.Bu senede aile ve yakın arkadaşlar arasında ve evde yaptık.Annem bir tabura yetecek kadar meze,salata,börek yaptı:)) Geceye kadar yemek ve tatlı servisimiz sürdü.
Pastamız temaya uygun inşaat sahası şeklindeydi.
Amcasıda iki tane baret getirmiş yeğenine saolsun.Büyük bir projede şantiye şefi kendisi.Alet çantası falan almış küçük  küçük bayıldı tabiki bizimki.
En sevdiği hediye tabiki traktörü oldu.
Ayy birde dedesinin aldığı ilk saati."tikk takkk tikk taak" diyerek sağa sola sallanıyor saat görünce şapşik:)
Bakınız İce kenardan kurabiye aşırmış tıkınırken:)
Bu sene ne olup bittiğini anlayacak kadar büyük olduğu için çoook eğlendi.Mum üflerken şarkı söylenirken sevinçle el çırptı.Bir iki kez pasta kestirdi,mum üfleyip şarkı söyletti.Kuzenleri ve arkadaşlarıyla saatlerce oyun oynadılar.
Hediye paketlerini açma kısmına bayıldı."aaaa oooo wowww" efektleriyle paketleri parçaladı.Oyuncakları daha çok sevdi tabi, kıyafetleri ayırdı:)
Bu senede böyle bitti gitti.Biz çok eğlendik.İce ertesi gün bile hediye paketi açmak istedi.Her pasta alışımızda mum üflüyoruz artık:) 
Ahh oğlum yüzün hep böyle gülsün inşallahhh.Seni çook seviyoruz..







6 yorum:

  1. Börtüsünüz kutlu olsun, oğluş hep mutlu olsun, yüzünden gülücükler hiç eksilmesin. Yağuşuklu :D Maşallah!

    Giz sen benim yapacağım dediğim her şeyi yapan muhterem bir insansın. :D Şu son foto. Nasıl eğlendi mi? Kısa süreli mi oynadı uzun süre oyalandı mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))ay ne güzel sözler bunnar yahu.çok teşekkür ederim.ooo oynamaz mı bayıldı.önce kuzeniyle oynadı sonrada beraber oynadık bayada eğlendik.bir iki denemeden sonra dark etti dokunmadan geçmesi gerektiğini,süründü falan:)renkli çamaşır lastiğiyle yapıcam bidahakine ama.

      Sil
  2. Harika olmuş herşey, ellerine sağlık! Pasta şahane olmuş!! :D Son fotoya bittimmmm, ben olsam orda aynen oynardık Berkay'la :D Nice yıllara!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) biz oynadık zaten çook eğlenceli.yakınlarda olsaydık keşke ne güzel eğlenirdik çılgın bebelerle

      Sil
  3. börtüsü kutlu olsun ice'ın.nice güzel senelere... herşey çok güzel görünüyor. pasta harika olmuş. son fotodaki oyun eminim çok eğlencelidir. ege büyüse de biz de oynasak ondan. ben bayılırım böle actionlı oyunlara :D
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.. Ayy bende bayılıyorum zaten dağlara tırmanan bir minnakım olduğu için alışkınız hep bi action

      Sil